Blog
 
01 oktober 2015
Alle begin is moeilijk:-) Zelfs het schrijven van deze blog moet 2 keer omdat ik niet opgeslagen had....haha een beginnersfoutje!

Bij het openen van een webshop met producten uit Israel: houd rekening met de Israelische kalender! Hoewel ik bekend ben met de Joodse feestdagen en hun betekenis is het toch iets waar ik niet direct rekening mee had gehouden in het kader van levertijden! Als je denkt dat je in september kan bestellen en ook nog geleverd krijgt dan kan dat wel eens wat tegenvallen :-)
Op zich niet zo'n probleem: we zijn gewoon open en klaar voor bestelling van artikelen die we wel in huis hebben. Rest volgt vanzelf!
 ,
21 september 2015
Hallo,

zoals ik vorige week al schreef nu verder met de Kvk, hoe doe je zoiets.....maar even googlen en je komt snel bij de kvk in je omgeving terecht. Hier volgt een positieve verrassing: waar in het verleden al gauw > 100 euro per jaar aan lidmaatschapsgeld gevraagd werd volstaat nu een inschrijving voor 50 euro. Inschrijfformuliertje invullen, met wat van  die vragen: hoeveel omzet, hoeveel personeel, hoeveel resultaat....met mijn dikke ondernemingsplan is dat eenvoudig :-). 


Dagje Amsterdam eraan vastgeplakt (dichstbijzijnde Kvk) en stap 2 is gezet.
14 september 2015
Tja, dan heb je het idee.....om ondernemingen in Judea en Samaria te ondersteunen met het aanbieden van hun producten in Nederland en Belgie. Vol goede moed begin je met orientatie: wat komt er allemaal bij kijken. Geen enkele ervaring met het opzetten van een webshop, inkoop, verkoop, marketing en wat er nog meer bij gedaan moet worden! 

Eerst nadenken over een naam voor de onderneming en de webshop: producten uit Judea en Samaria: dat is wat het moet zijn, alleen deze naam ga je niet onthouden, is niet direct pakkend. HorIsrael: HartlandOndersteuningReactie....op het vergelijk met het Shema, Hoor Israel, denk ik toch niet dat dit de naam
Let op
Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief: info@hart4israel.nl