Bonbon Dadels 3 kilo diepvries - Hart4Israel.nl

Bonbon Dadels 3 kilo diepvries

Bonbon Dadels 3 kilo diepvries
Bonbon Dadels 3 kilo diepvries
Bonbon Dadels 3 kilo diepvries
Bonbon Dadels 3 kilo diepvries
Bonbon Dadels 3 kilo diepvries
€ 50.00 nu € 45.00
Voorraad: 1

Medjoul dadels BON BON

Deze Dadels moet u geproefd hebben, een bijzondere smaakervaring, eet ze als ze nog bevroren zijn. Deze dadels zijn speciaal gekweekt, om de juiste grootte te verkrijgen worden er behoorlijk "gesnoeid" in de dadeltrossen (tot wel 80%), vervolgens worden ze eerder geoogst, op kwaliteit gesorteerd en ingevroren. Zo worden ze naar Nederland vervoerd, en hier uiteraard in de diepvries bewaard. 

Helaas zijn deze voorlopig alleen beschikbaar voor klanten  in de buurt. Als u ze wilt proberen wil u dat dan aangeven, dan zorgen wij dat u ze kunt bestellen. 

De Bon Bon dadels zijn eerste klas kwaliteit! Groter dan gemiddeld en uitgesorteerd.


Medjool dadels staan bekend als de beste dadels ter wereld. Ze zijn majestueus en sappig, rijk aan vezels, mineralen en anti-oxidanten, en bovenal erg lekker!

Een ‘honingzoete’ charmeur met een sticky bite! 
Deze kanjers groeien hoog in de dadelpalmen. Ze worden gekweekt in het gebied rond Beith Shean, Judean Valley en de Dode Zee waar ze in trossen volwassen worden.  De Medjoul dadel is de grootste dadelsoort onder de dadels.  Ongelofelijk wat moedernatuur ons voor moois te bieden heeft. Een smaaksensatie eerste klas en ook nog eens gezond!

Medjoul dadels helpen om de spijsvertering te stimuleren, omdat ze zeer rijk zijn aan vezels. Daarbij helpen ze ook nog eens om de slechte cholesterol gehaltes te verlagen. Ze bevatten een hoge waarde aan kalium, calcium, fosfor, magnesium en ijzer. Uiteraard moeten we niet vergeten dat Medjoul dadels vitamine A bevatten. Vitamine A helpt het lichaam te beschermen tegen infecties en een gezonde groei. Vitamine A is ook aanbevolen voor zwangere vrouwen omdat ze bijdragen aan een gezonde ontwikkeling van de baby. 

Voedingswaarde per 100 gram

Energie (KJ) 1335
Energie (kcal) 315
Totaal vet 0,0 g
Waarvan verzadigde vetzuren 0,0 g
Koolhydraten 73,0 g
Waarvan suikers 70,0 g
Eiwitten 2,0 g
Zout 0,025 g
Calcium 64,0 mg
Vezels 6,7 g
IJzer 0,9 mg
Fosfor 62,0 mg
Kalium 696 mg
Magnesium 54,0 mg
Natrium 0,4 mg
Vitamine A 149 IE
Vitamine B6 0,2 mg
Vitamine C 0,0 mg
Vitamine K 2,7 mcg

 

Terug naar overzicht


Schrijf een reactie