Boto-V Nek & Decollete verstevigingscrème - Hart4Israel.nl

Boto-V Nek & Decollete verstevigingscrème

Boto-V Nek & Decollete verstevigingscrème
€ 49.95 nu € 24.95
Voorraad: 5
Aantal
Beschrijving: Verstevigende en voedende crème, sterk geconcentreerd, voor het verbeteren van elasticiteit van de huid en stevigheid van het gezicht, hals en lage hals. In tegenstelling tot conventionele cosmetica, bevat Boto-V geen conserveringsmiddelen of chemische stabilisatoren (met  vele bekende of vermoedelijke kankerverwekkende stoffen en vermindering van de natuurlijke regeneratie van de huid). 
Eigenschappen van planten: Boto-V bevat kruidenextracten  van planten die zich terugtrekken om zich te beschermen tegen verlies van vloeistoffen zoals Cypress, St. Janskruid, geranium, en Rozenhout. 
Onmiddellijk na een kleine applicatie zult u een lichte trekken van de huid voelen. Bevat een natuurlijke zonnebrandcrème 13, die van nature  in Shea boter voorkomt.
Aanbevelingen voor gebruik: Neem een kleine hoeveelheid en smelt dit tussen de vingers. Breng een kleine hoeveelheid aan op het gezicht, de nek en de lage hals.
Bewaar op een koele plaats (onder de 30 ° C).
50ml

* Dermatologisch getest, niet getest op dieren. ALLEEN voor extern gebruik. Puur plantaardige ingrediënten. 
Gebruik voorzorgsmaatregelen: 
Zoals voor elk product met essentiële oliën: 
- In geval van contact met de ogen, spoel de ogen met water. 
- Om te testen op enige gevoeligheid starten door een kleine hoeveelheid van het product. 
In het geval dat abnormale reactie (hoofdpijn, aanhoudende roodheid van de huid, misselijkheid, duizeligheid), stop het gebruik van het product.

 «De werkzaamheid van kruiden
Terug naar overzicht


Schrijf een reactie