Davidsster met duif, ringsaver - Hart4Israel.nl

Davidsster met duif, ringsaver

Davidsster met duif, ringsaver
Davidsster met duif, ringsaver
Davidsster met duif, ringsaver
€ 68.00
Voorraad: 1
Aantal

De Davidster is symbolisch geworden voor de Joodse natie. De duif die erbinnen nestelt vertegenwoordigt het grote verlangen van het Joodse volk naar vrede. Deze prachtige zilveren hanger, ontworpen door Sarah Feld en gemaakt door de kunstenaar Avichayil, verweeft de Joodse ster en de duif.

Als u uw ringen tijdelijk verwijdert om uw handen te wassen, crème aan te brengen of om welke reden dan ook, kunt u ze gemakkelijk op deze originele RingSaver® hanger schuiven, een bijzonder kenmerk van deze prachtige hanger.

Zilver 925 - 4,5 gram.

In de Bijbel
Hij wachtte nog zeven dagen en daarna liet hij de duif  toen opnieuw los. Tegen de avond kwam ze bij hem terug - met een jong olijfblad in haar snavel. Toen wist Noach dat het water op de aarde verder gedaald was.
GENESIS (8:10,11)

In de Bijbel is de duif een symbool van vrede en kalmte. Noach zendt na de grote overstroming de duif uit en deze komt terug met een olijftak. Dit beeld inspireert kunstenaars al generaties lang over de hele wereld. Nu kunt u de traditionele zespuntige Davidster combineren met de duif op deze prachtige hanger.

 
Terug naar overzicht


Schrijf een reactie