Kedem kruiden

Kedem kruiden

Sorteer op:
 
 

Onder dit merk bieden wij u aan de producten van Kedem Kruiden: gebaseerd op de Torah, met een onderzoeks- en research centrum: van cosmetica tot geneeskrachtige kruiden. Alles 100% organisch zonder toevoegingen van conserveringsmiddelen! Uiteraard niet getest op dieren, vrij van parabenen!

Uiteraard zijn alle Kedem producten Kosher!

Kedem Kruiden vertegenwoordigt een nieuw concept van BEAUTY & WELZIJN met gebruikmaking van 100% natuurlijke ingrediënten!
INCLUSIEF biologisch geteelde Dode zee regio planten & Dode Zee mineralen, Kedem Kruiden MAKEN 's werelds eerste STRIKT NATUURLIJK CRÈMES!
Producten van Kedem zijn gebaseerd op unieke kruiden, biologisch geteeld in een zeer unieke klimaat dat typisch is voor het gebied tussen de Dode Zee en de heuvels van Hebron.
 
Sommige van deze kruiden die groeien in dit gebied van het Heilige Land waren al in de oudheid bekend en werden gebruikt in een verscheidenheid van schoonheidsproducten en in antieke geneeskunde.
In deze klimatologische overgang ontmoeten twee sterk verschillende plantenpopulaties elkaar.
Dit maakt dat de planten specifieke hormonen produceren en in andere gevallen een rijke inhoud hebben van aromatische oliën.
Uitgebreid onderzoek door Dr. Amir Kitron van het Judea regionale R & D centrum, samen met andere onderzoekers heeft medicinale toepassingen van deze kruiden geopenbaard. Sinds 1998, is ook de teelt van deze kruiden in de woestijn van Judea begonnen.
 
Dr. Amir Kitron en zijn team hebben ook geleerd om deze kruiden met Dode Zee mineralen te combineren om de meest natuurlijke en effectieve huidverzorging producten te creëren. Kedem producten zijn volledig vrij van synthetische chemicaliën en voldoen aan de eisen van Israëlische, EU en  de Raad van de  Canadese gezondheidsautoriteiten.
 
We zijn op de volgende manier toegewijd aan onze klanten:
  • Volledig terugbetalen als een product niet functioneert zoals beloofd.
  • Leveren alleen de producten die de huid van de klant nodig heeft.
  • We zijn  betrokken bij de biologische landbouw en laten het land rusten voor een jaar om de zeven jaar. (Smita)
  • We werken volgens de fair trade wetten
  • De producten omvatten zowel anti-aging verzorging, en de zorg voor specifiek problematische huid, zoals acne, seborroe-gevoelig, psoriasis of eczeem-gevoelig, littekens en onzuivere huid etc.
  • Ook is de uitwendige behandeling aangevuld met  een kruidenthee voor body detox en voedingssupplement voor gezonde bloedvaten.

 


Let op bij wijn bestellen
Let op als u wijn bestelt verklaart u ouder dan 18 jaar te zijn! 
Deursticker NIX18 - Trimbos-instituut
Aan jonger dan 18 wordt geen wijn verkocht! Als u wijn bestelt verklaart u dat u 18 jaar of ouder bent.