Shiloh Winery

Shiloh Winery

Sorteer op:
 
 
Shiloh Winery - Ancient Roots, Modern Winery.

Wijn is altijd een onderdeel geweest van de Joodse traditie. De overvloed aan bijbelse wijnpersen die in het huidige Silo zijn ontdekt, getuigt hiervan en is de wortel van onze moderne wijnmakerij. De wijnmakerij, opgericht in 2005, kijkt uit over de adembenemende Shiloh-rivier en de Samarian-heuvels in wat volgens de meeste studies het oudste wijngebied ter wereld is. Door alleen de beste druiven uit deze regio te selecteren, combineren we state-of-the-art technologie met de compromisloze professionaliteit van wijnmaker Amichai Luria. Het resultaat: wijnen die prijzen in de wacht slepen op internationale wijncompetities en gewild zijn door kenners over de hele wereld.

Bijbelse Shiloh
Kwaliteitsdruiven en wijnproductie worden al duizenden jaren geassocieerd met de Shiloh-regio. Als Jacob Jozef zegent, zegt hij: 'Van de God van je vader zal je hulp zijn, en de Almachtige zal je zegenen, zegeningen uit de hemel erboven, zegeningen uit de diepten die eronder liggen ...' (Genesis 49:25). Met deze blijvende zegen in gedachten, het ongerepte landschap rondom en een onmetelijke liefde voor het land, kon ondernemer Dr. Mayer Chomer het niet laten om de Shiloh Winery in deze regio op te richten.

Ons logo
De stier is het symbool van de stam van Joseph. Met zijn kracht en passie voor leiderschap, evenals zijn nederigheid en toewijding aan hard werken, vertegenwoordigt de stier een integraal onderdeel van de essentie van Joseph en Shiloh. Het symboliseert onze geschiedenis, onze wijnen en onze toewijding om voor de toekomst te creëren met het grootste respect voor ons verleden. "Zijn glorie is als de eerstgeborene van zijn stier, en zijn horens zijn als de horens van de wilde os ..." (Deuteronomium 33:17).

Persoonlijk tintje
Drieduizend jaar geleden schreef koning David: "Wijn verheugt het hart van de mens" (Psalm 104: 15). Tot op de dag van vandaag, of u nu de sabbat verwelkomt of afscheid neemt, feestdagen of speciale gelegenheden viert of een eenvoudige maaltijd verheft met een vleugje klasse, er zal altijd wijn zijn in het Joodse huis. In de oudheid voorzag het landbouwsucces van het land Israël zijn inwoners en de joden van de diaspora van wijn. 


Let op bij wijn bestellen
Let op als u wijn bestelt verklaart u ouder dan 18 jaar te zijn! 
Deursticker NIX18 - Trimbos-instituut
Aan jonger dan 18 wordt geen wijn verkocht! Als u wijn bestelt verklaart u dat u 18 jaar of ouder bent.