Adva Kaneelzeep - Hart4Israel.nl

Adva Kaneelzeep

Adva Kaneelzeep
Adva Kaneelzeep
€ 6.95
Voorraad: 55
Aantal
EXFOLIERENDE ZEEP KANEEL
Een natuurlijke, exfoliërende zeep voor het desinfecteren van vernieuwende huidcellen. Hoe wordt een natuurlijke, exfoliërende zeep geproduceerd? We voegen kaneelschors toe aan onze geneeskrachtige kruiden en hoogwaardige olie. Hierdoor ontstaan exfoliërende chips die zorgen voor een verfrissend gevoel, een diepe reiniging en vernieuwing van je huid.

VOOR WELKE HUID IS GESCHIKT?
Aanbeveling: omdat het een exfoliërende zeep is, is het mogelijk niet geschikt voor de gezichtshuid of de gevoelige huid, dus voordat u dergelijke gebieden gebruikt, wordt aanbevolen om het eerst op een klein gebied te gebruiken

DE BELANGRIJKSTE VOORDELEN
Kaneel staat bekend om het verminderen van pijn in het spijsverteringsstelsel, het opwarmen van je lichaam, het bijdragen aan de gezondheid van je hart en bloedvaten, het desinfecteren van de huid, het verbeteren van cognitieve vaardigheden en het verbeteren van je humeur.

Gebruiksinstructies:
Nat lichaam en of gezicht. Zeep, laat schuimen en spoel goed af

Ingrediënten:
“Olijfolie, Kokosolie, Palmolie, Ricinusolie, Zoete Amandelolie, Sesamolie, Karitéboter, Zout en modder uit de Dode Zee, Kaneelpoeder, Essentiële kaneelolie, diverse biologische geneeskrachtige kruiden uit de heuvels van Binyamin.”
Terug naar overzicht


Schrijf een reactie