Sarah Feld

Sarah Feld

Sorteer op:
 
InStock 49.95
InStock 39.95
InStock 34
InStock 54
 

Introductie van Sarah Feld Designs

Iedereen met een affiniteit voor sieraden kan zeggen dat ze stukjes hebben die sentimentele waarde hebben. Misschien is het de trouwring van een grootmoeder of een ketting voor een jubileum.
De Amerikaans-Israëlische sieradenontwerper Sarah Feld heeft betekenisvolle sieraden naar een geheel nieuw niveau gebracht met haar ontwerpen voor het Land Israël en het Joodse thema. De charmante 'Miriam's Tambourine' (die eigenlijk rinkelt) symboliseert het ongelooflijke vermogen van een vrouw om te geloven dat dingen goed zullen komen. Een zilveren bol met de woorden 'Gods glorie vult de wereld' in het Hebreeuws herinnert ons eraan dat ongeacht waar we zijn, Gods aanwezigheid kan worden gevoeld.

Het ontwerpproces

In 2005 was de RingSaver ® het eerste sieraad dat ze in overweging nam. Ontworpen en vervaardigd in Israël, de RingSaver ® -hangers: granaatappel van overvloed, Davidsster met een nestelende duif. Of 'Israel in my Heart' bieden een innovatieve manier om je ringen te beschermen wanneer je ze uittrekt om te wassen, crème aan te brengen, of om welke reden dan ook.

Krachten bundelen

In 2012 ontmoette Sarah Tamar Silverstein van Jeruzalem, moeder van velen, en een kunstenaar en maker van elegante sieraden. Sindsdien werken ze (als je dit werk noemt) samen op de ontwerpen van Sarah, met Tamars verfijnde expertise in het maken van zilver. In de leer bij Tamar is Sarah co-artisan in het maken van de sieraden.

Ik ben gezegend dat ik mijn creativiteit in diverse vormen tot uitdrukking kan brengen. Als een doula, die vrouwen bij de geboorte in staat stelt om hun eigen kracht te tonen. Als dichteres, reikend naar Hogere dimensies die mijn liefde voor dit goede land uitdrukken en de complexiteit van het leven overdenken. Als ontwerper van juwelen door schoonheid en betekenis samen te voegen. En vooral als moeder en grootmoeder.
Met dank aan God voor alle vriendelijkheid die Hij mij heeft getoond. 

Zegeningen, 
Sarah
Kiryat Arba, Israël


 

Let op bij wijn bestellen
Let op als u wijn bestelt verklaart u ouder dan 18 jaar te zijn! 
Deursticker NIX18 - Trimbos-instituut
Aan jonger dan 18 wordt geen wijn verkocht! Als u wijn bestelt verklaart u dat u 18 jaar of ouder bent.