Masik Natuurlijke producten - Hart4Israel.nl

Masik Natuurlijke producten

Sorteer op:
 
InStock 19.95
InStock 5.95
 

Masik producten zijn gemaakt van pure hoge kwaliteit koudgeperste en essentiële oliën die bijdragen aan de flexibiliteit van de  huid , versterking, desinfectie en aangename geur.
Wat deze producten uniek maakt, is het feit dat ze 100% natuurlijk zijn en geen water bevatten!
In tegenstelling tot de meeste van cosmetische producten die 60% -80% water bevatten.
De uitwendige huidlaag heet "stratum corneum"  en is samengesteld uit cellen die het eiwit keratine. De cellen zijn met elkaar verbonden, waardoor zich een waterdichte laag gevormd heeft, terwijl de natuurlijke oliën worden geabsorbeerd door de huid - dat is ook de reden waarom Masik producten fungeren als 100% actief bestanddeel.
Masik producten voeden de huid en zijn niet schadelijk voor het lichaam.
Als gevolg van het gebruik van zuivere grondstoffen, zijn Masik producten van de hoogste kwaliteit, voeden en verwennen de huid met natuurlijke ingrediënten, en  zonder compromis gemaakt!
Wij maken onze producten met liefde, en  zetten een speciale nadruk op elk product.
 
Al onze producten zijn goedgekeurd door het ministerie van Volksgezondheid.
 De fabriek opereert onder de ISO 22716: 2007 C-GMP management systeem

Het begon allemaal toen ik  de dermatoloog verliet met een recept voor psoriasis medicatie. "... En daarnaast - probeer het met behulp van olijfoliezeep ... het is geen probleem om het te verkrijgen in de plaats waar je woont ', zei hij.

De oplossing was heel efficiënt en daarom heb ik besloten om zeep die effectief, prettig om te gebruiken en de huid niet zal uitdrogen, te produceren.
In die tijd dacht ik niet na over de oprichting van een fabriek, maar ik was erg enthousiast over dit nieuwe idee - de productie van verschillende soorten zeep.
In een later stadium werd ik bezocht door wijlen mevrouw Fanya Feitelson, die mij kennis liet maken met de  "Fanya Paste". Ik was erg blij met de resultaten, ik  wist alleen niet dat om de pasta te produceren in het Heilige Land, je een juiste licentie moet  krijgen, om een erkende fabriek te beginnen.
Na het voltooien van de bureaucratie en het creëren van onze zepen, hebben we besloten om een ​​fabriek die goederen produceert vanaf het begin, terwijl we volledig natuurlijk wilden werken.
Om ons doel te bereiken, hebben we twee chemici, die gespecialiseerd zijn in oliën aangetrokken en samen hebben we een lijn van gezonde 100% natuurlijke producten, rijk aan essentiële oliën en honing gemaakt.

Let op bij wijn bestellen
Let op als u wijn bestelt verklaart u ouder dan 18 jaar te zijn! 
Deursticker NIX18 - Trimbos-instituut
Aan jonger dan 18 wordt geen wijn verkocht! Als u wijn bestelt verklaart u dat u 18 jaar of ouder bent.