Saboneto soaps

Saboneto soaps

Het verhaal van Saboneto begon eigenlijk al vele jaren geleden, toen Shlomo aan het werk ging bij het Israëlische olijfolie bedrijf, "Meshech Achya."  (overigens verkopen wij daar de olijfolie van). Daar, leerde Shlomo alles over de bijzondere kwaliteiten en gezondheidsvoordelen van olijfolie. Samen met zijn liefde voor het land en het werken met zijn handen, werd Shlomo geïnspireerd om zijn eigen olijfboom boomgaard te planten in de heuvels van Binyamin. (Shlomo komt overigens uit Gush Katif)


Op hetzelfde moment, had Shlomo een andere passie, koken! Het was gewoon een kwestie van tijd totdat de olie begon te stijgen naar de oppervlakte van het water, om zo te zeggen en hij begon zijn plannen te bedenken. Na de eerste olijvenoogst en de verwerking van zijn eigen partij olijfolie, besloot Shlomo dat hij zijn passies voor fijne olijfolie en koken zou combineren om natuurlijke, gezonde zeep te maken. Hij goot de olie in de pot en begon te experimenteren met verschillende combinaties van natuurlijke oliën en planten. Zo begon Shlomo's reis in de wereld van natuurlijke zepen.

Hij wijdde zijn ambacht, dag en nacht, aan het bedenken van formules, aan het zich toeeigenen van kennis van de verschillende inheemse planten, het mengen in de olie en het ontwikkelen van nieuwe speciale recepten van zeep rijk aan modder en zout uit de Dode Zee. De familie Keshet deed hier ook in mee, niet in staat om de wonderlijke geuren die het huis zou vullen te weerstaan, en bekrachtigd door de duidelijke voordelen van deze verbazingwekkende zeep.

Elk met zijn eigen Fragrance

Binnen het gezin Keshet is er een veel ouder verhaal. Ongeveer 18 jaar geleden, lang voordat Shlomo  olijfolie ontdekte schonk zijn vrouw, Naami, het leven aan hun vierde zoon, Elnatan, die werd geboren met het syndroom van Down. Op dat moment begrepen ze hun levensmissie, om al hun kracht te helpen Elnatan al zijn potentieel te ontdekken em te benutten, precies zoals ze nu doen met de geneeskrachtige planten.

Vandaag de dag, werkt Elnatan in de familie fabriek, waar hij en zijn vrienden, die zich bij hem hebben aangesloten, alle zeepjes omgeven met liefde. Elke persoon met zijn eigen capaciteiten, zijn eigen geur!

De Saboneto familie fabriek is gevestigd in Kokchav Hashachar, Israël, in de ongerepte bergen van de regio Binyamin die uitzicht bieden op de Dode Zee. Daar ziet Saboneto oprichter Shlomo Keshet  toe op de productie van deze zeldzame, kostbare zeep. De familie Keshet is uitermate trots op haar volledig natuurlijke formule, elk zeepje een mix van pure, hoge kwaliteit oliën samen met authentieke Dode Zee modder, zouten en mineralen, evenals biologische, geurige planten. Het resultaat is een luxe, gezondmakende ervaring die het lichaam reinigt en de ziel wekt  met zijn bedwelmende geuren die je terug naar de Tuin van Eden zal nemen.

Saboneto zeep gebruikt alleen natuurlijke ingrediënten, en elk stuk is gemaakt met het persoonlijke familie tintje vanaf het moment dat de planten worden geplukt tot de verpakking zelf. De familie Keshet nodigt u uit om te eveneens toe te treden dit feest van geuren, om deze fantastische zeep, gezond en verfrissend te genieten.

Sorteer op:
 
InStock 6.95
 
Let op bij wijn bestellen
Let op als u wijn bestelt verklaart u ouder dan 18 jaar te zijn! 
Deursticker NIX18 - Trimbos-instituut
Aan jonger dan 18 wordt geen wijn verkocht! Als u wijn bestelt verklaart u dat u 18 jaar of ouder bent.