BIologisch door natuur

Biologisch door natuur, kruiden en thee

Sorteer op:
 
 

De Grosz Farm werd in 1993 opgericht door Josef & Zipporah Grosz in de Jordaanvallei, Israël, als een biologische boerderij die verschillende soorten kruiden en planten kweekt. De oprichters zijn echte natuurliefhebbers, door hun wortels verbonden met aarde, lucht en water.
Josef heeft meer dan 50 jaar ervaring als landbouwer die bloemen, fruit, olijven en meer plant en oogst.
Zipporah teelt sinds de jaren 60 zowel katoen als citrusvruchten. Josef en Zipporah hebben vijf kinderen grootgebracht en vandaag leidt hun zoon, Liron, de hele operatie, van de landbouwmethode tot de productie.

Gevestigd in Hamra (Samaria)

Boutique Bijbelse kruidenthee
De Bijbelse landen van de Jordaanse vallei staan bekend om een droog klimaat, schone lucht, bergketens en woestijnwinden die geïsoleerd terrein beschermen tegen ongewenst ongedierte. Ongerepte grond, deze oude aarde is nu de thuisbasis van bloeiende velden met biologisch geteelde kruiden die zijn geworteld in de Bijbel en die de lucht vullen met hun rijke, aromatische geur. Deze kruiden worden gekweekt en verzorgd door de Organica-boerderij op 100 dunams (25 acres) onaangetaste grond en worden geïrrigeerd met vers drinkwater uit een natuurlijke bron. Met de hand geplukt en gedroogd, dienen ze als pure basis voor soepele, rijk smakende biologische kruidenthee.

Biologische thee is een boetiek bijbelse kruidentheelijn geproduceerd door oranica farm. Israels enige theeblad teler en producent.
Let op bij wijn bestellen
Let op als u wijn bestelt verklaart u ouder dan 18 jaar te zijn! 
Deursticker NIX18 - Trimbos-instituut
Aan jonger dan 18 wordt geen wijn verkocht! Als u wijn bestelt verklaart u dat u 18 jaar of ouder bent.