Hoe start je een webshop?  - Hart4Israel.nl

Hoe start je een webshop?

Hoe start je een webshop?
14 september 2015
Tja, dan heb je het idee.....om ondernemingen in Judea en Samaria te ondersteunen met het aanbieden van hun producten in Nederland en Belgie. Vol goede moed begin je met orientatie: wat komt er allemaal bij kijken. Geen enkele ervaring met het opzetten van een webshop, inkoop, verkoop, marketing en wat er nog meer bij gedaan moet worden! 

Eerst nadenken over een naam voor de onderneming en de webshop: producten uit Judea en Samaria: dat is wat het moet zijn, alleen deze naam ga je niet onthouden, is niet direct pakkend. HorIsrael: HartlandOndersteuningReactie....op het vergelijk met het Shema, Hoor Israel, denk ik toch niet dat dit de naam moet zijn. 

Ik wist niet dat ik al bijna zou vastlopen bij het verzinnen van een simpele naam. Maar zonder naam geen inschrijving Kamer van Koophandel, zonder inschrijving geen BTWnr ofwel geen start.
Ineens denk ik dat ik hem heb: de naam! Hart4Israel: hier zit het Hartland in, Israel en deze naam moet redelijk eenvoudig te onthouden zijn. 
Als ik deze naam tegen een select gezelschap vrienden hou dan zijn de reacties van positief: mooie pakkende naam tot negatief: goed idee maar oubollige naam. Net nu ik zelf zo tevreden was. Maar bij gebrek aan altenatieven toch maar doorgezet  met de naam. 

Volgende keer: op naar de kamer van koophandel en verder....

Groet Wilma
 Reactie schrijven op Hoe start je een webshop?


Let op
Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief: info@hart4israel.nl