Inschrijven Kvk en.... - Hart4Israel.nl

Inschrijven Kvk en....

Inschrijven Kvk en....
21 september 2015
Hallo,

zoals ik vorige week al schreef nu verder met de Kvk, hoe doe je zoiets.....maar even googlen en je komt snel bij de kvk in je omgeving terecht. Hier volgt een positieve verrassing: waar in het verleden al gauw > 100 euro per jaar aan lidmaatschapsgeld gevraagd werd volstaat nu een inschrijving voor 50 euro. Inschrijfformuliertje invullen, met wat van  die vragen: hoeveel omzet, hoeveel personeel, hoeveel resultaat....met mijn dikke ondernemingsplan is dat eenvoudig :-). 


Dagje Amsterdam eraan vastgeplakt (dichstbijzijnde Kvk) en stap 2 is gezet. Met het inschrijven word je automatisch aangemeld bij de belastingdienst, dus nu 1 x per kwartaal aangifte omzetbelasting. 
Met de gegevens van Kvk en Belastingdienst is het ook mogelijk om visitekaartjes te laten drukken dus dat vervolgens gedaan. 

Ondertussen druk bezig met het verzamelen van informatie: hoe zet je zoiets op: wat afspraken gemaakt met mensen die hier al wat langer mee bezig zijn: via via in contact gekomen met bijvoorbeeld Christenen voor Israel: deze hebben een uitstekende winkel en webshop en staan open om informatie te delen: waar ik me voornamelijk op het Hartland wil richten met wat producten die elders in Israel gemaakt worden is het bij Ipc geheel Israel. Dus we kunnen prima naast elkaar producten aanbieden. We hebben immers hetzelfde doel voor ogen.
Verder contact gezocht met een fijne Amsterdamse Rabbijn, ook hier weer goede raad en advies: een behoorlijk aantal " let opjes " meegekregen.

Vevolgens hoe ga je het aanbieden? Bij Strato goede aanbieding gezien, lijkt professionele club dus aangemeld. 
Inrichten is minder eenvoudig dan gedacht, maar goed met wat bloed zweet en tranen kom je een aardig eind....
Artikelen zijn in te delen, foto's toe te voegen, verzendkosten aan te geven, voorraad in te stellen...en nu betaalopties: 
dat valt tegen: de opties voor ideal (toch het formaat wat je in Nederland in ieder geval moet aanbieden) blijkt wel te kunnen maar alleen met een abonnementsprijs die de webshopprijs overstijgt.....ben benieuwd wie er aan deze koppelverkoop het meeste verdient......
Besloten om te switchen van webshopleverancier: nu blijkt ook het soepele van Strato niet mee zo soepel te zijn! De domeinnaam is alleen nog maar terug te krijgen met een paar maanden wachten of met een "los"geld! 
Al met al gaat het niet zo vlot als dat ik voor ogen had. Maar vooraf wisten we natuurlijk ook wel dat niet alles van een leien dakje zou gaan....maar daar over volgende keer meer. Dan hoop ik ook de Webshop eindelijk (heb de datum wel een paar keer wat verschoven:-) open te stellen. Nu kunnen er wel al wat zaken besteld en geleverd worden.
groet Wilma
 
 Reactie schrijven op Inschrijven Kvk en....


Let op
Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief: info@hart4israel.nl