Contactgegevens

Contactgegevens en over ons

Hart4Israel
info@hart4israel.nl
Haarlem
Bank iban nummer: NL22KNAB0603226892
KVK 75375648
BTW: NL op te vragen
Telefoonnr: 0612845178

Hart4israel is ruim 8 jaar geleden opgericht met als doel om mensen de kans te geven het Bijbelse hart van Israël te ondersteunen.

De volkeren van de wereld noemen dit gebied de "Westelijke Jordaanoever" en we zijn ook begonnen met de missie om de leugens en verkeerde informatie te bestrijden die worden verspreid om de Joodse aanwezigheid in dit land - Judea en Samaria - tegen te gaan. Geen enkele bevolkingsgroep in de wereld is zo onrechtvaardig en universeel veroordeeld als de Joden die in Judea en Samaria wonen. 

Met deze doelstellingen voor ogen zijn we naar Judea en Samaria gereisd om kleine ondernemers en families in de regio te ontmoeten, die producten maakten die we konden importeren en verkopen. We hebben niet alleen producten van verbazingwekkende kwaliteit gevonden, we hebben ook zoveel mensen ontmoet die gepassioneerd zijn over het leven in en het herstellen van het land van hun voorouders; een land dat 2.000 jaar lang troosteloos was toen het Joodse volk verbannen werd, maar dat weer begint te bloeien nu ze terug zijn. We zien heuvels bedekt met olijf- en wijngaarden, kuddes grazen in weilanden en dalen vol met dadelpalmen. Maar het mooiste van alles was dat we de Joden in het Beloofde Land zagen wonen vanwege hun geloof in de Schrift. Omdat voorzegd werd dat ze zouden terugkeren, zijn ze thuis, om te blijven.

We zijn met een aantal van deze families en kleine bedrijven gaan samenwerken om hun producten te ontwikkelen en voor te bereiden. In september 2015 hebben we onze online shop geopend. We zien een groei in 2016 /2017/2018/2019/2020 en we hopen dat dit zich zal voorzetten in 2021.

Nu heeft u de mogelijkheid om deel uit te maken van de wederopbouw van het Land Israël. U heeft de kans om een impact te hebben op het succes van de families en kleine bedrijven in het Hartland. Wij hebben veel producten uit het Hartland van Israel in ons assortiment waaronder de heerlijke boutique wijnen van Har Bracha (van de berg van de Zegeningen), van Shiloh, en de internationale prijswinnende extra virgin Olijfolie van Shiloh. Kijkt u ook gerust bij de prima 100% natuurlijke producten van Kedem, Itamar perfumes en Masik Natural Care products. Genieten van een heerlijk bakkie Koshere koffie gebrand in Samaria, u vindt het bij ons! Bent u op zoek naar bijzondere handgemaakte sieraden: van kunstenares Maayan Ayash hebben we inmiddels een uitgebreid assortiment. (Zij heeft onder andere de gordijnen voor het Tempel instituut ontworpen). Sarah Feld maakt ook sieraden met een diepere betekenis,  ook haar sieraden zijn handgemaakt en 100% zilver. Ook de ceramics van Batya Erbstein verdienen u aandacht.

 
Let op bij wijn bestellen
Let op als u wijn bestelt verklaart u ouder dan 18 jaar te zijn! 
Deursticker NIX18 - Trimbos-instituut
Aan jonger dan 18 wordt geen wijn verkocht! Als u wijn bestelt verklaart u dat u 18 jaar of ouder bent.