Efrat Israëli droge rode of witte wijn - Hart4Israel.nl

Efrat Israëli droge rode of witte wijn

Efrat Israëli droge rode of witte wijn
Efrat Israëli droge rode of witte wijn
€ 9.49
Voorraad: 18
Soort
Aantal

Dry Red

Deze wijn komt van de luxe en verfijnde lijn van de bekende Efrat. Een fruitige rode wijn. Rond, soepel en toegankelijk van smaak. Deze wijn is breed inzetbaar en is een allemansvriend. Ontdek bessen en rijpe bramen. De wijn geeft een zacht mondgevoel.

Dry White:

Druivensoorten: Emerald riesling/semillon/french colombard

Deze wijn komt van de luxe en verfijnde lijn van de bekende Efrat. Het is een sprankelend frisse witte wijn. Bijzonder expressief met de smaak van grapefruit, passiefruit, en een lekkere kruidigheid. Kortom een heerlijke witte wijn als aperitief.


Productieproces

De Cabernet Sauvignon druiven komen op de wijnmakerij in de ochtend na een mechanische oogst. De druiven worden voorzichtig vermalen en vervolgens aan een zevendaagse fermentatieproces bij een temperatuur van 27 ° C onder gebruik van verschillende pomp-in regimes voor de extractie van aroma's, geuren en kleuren.
Na voltooiing van de alcoholische gisting van de wijn wordt gedrukt en wordt vervolgens overgebracht, zonder de huiden, een geïsoleerde, gekoelde roestvrijstalen tank voor malolactische gisting.
De Argaman en Carignan druiven ondergaan vergelijkbaar proces, maar met meer subtiele pump-over regimes.
Het wijnhuis's proefpanel proeft de wijn meerdere malen en vervolgens componeert het uiteindelijke mengsel.
12 % Alcohol
Terug naar overzicht
Andere klanten kochten ookSchrijf een reactie