Webshop Hartland, Judea Samaria

Prachtige producten uit het Hartland van Israël
Algemeen:


Verzendkosten Nederland 5,95 bij bestellingen boven de 150 euro gratis verzenden. Belgie: 6,95 en bestellingen boven de 175 euro gratis verzenden. En voor Duitsland zijn de verzendkosten 11,= euro.
We streven naar snelle verzending, in principe wordt er iedere dag verzonding. LET OP: de komende periode zullen de pakketdiensten het drukker hebben waardoor er enige vertraging in de verzending kan voorkomen. Houdt u hier bij het bestellen alstublieft rekening mee.U kunt helpen het verschil te maken! 

Hart4israel.nl is ruim 5 jaar geleden opgericht met als doel om mensen de kans te geven het Bijbelse hart van Israël te ondersteunen.

De volkeren van de wereld noemen dit gebied de "Westelijke Jordaanoever" en we zijn ook begonnen met de missie om de leugens en verkeerde informatie te bestrijden die worden verspreid om de Joodse aanwezigheid in dit land - Judea en Samaria - tegen te gaan. Geen enkele bevolkingsgroep in de wereld is zo onrechtvaardig en universeel veroordeeld als de Joden die in Judea en Samaria wonen. 

Met deze doelstellingen voor ogen zijn we naar Judea en Samaria gereisd om kleine ondernemers en families in de regio te ontmoeten, die producten maakten die we konden importeren en verkopen. We hebben niet alleen producten van verbazingwekkende kwaliteit gevonden, we hebben ook zoveel mensen ontmoet die gepassioneerd zijn over het leven in en het herstellen van het land van hun voorouders; een land dat 2.000 jaar lang troosteloos was toen het Joodse volk verbannen werd, maar dat weer begint te bloeien nu ze terug zijn. We zien heuvels bedekt met olijf- en wijngaarden, kuddes grazen in weilanden en dalen vol met dadelpalmen. Maar het mooiste van alles was dat we de Joden in het Beloofde Land zagen wonen vanwege hun geloof in de Schrift. Omdat voorzegd werd dat ze zouden terugkeren, zijn ze thuis, om te blijven.

We zijn met een aantal van deze families en kleine bedrijven gaan samenwerken om hun producten te ontwikkelen en voor te bereiden. In september 2015 hebben we onze online shop geopend. We zien een groei in 2016 /2017/2018/2019 en we hopen dat dit zich zal voorzetten in 2020.

Nu heeft u de mogelijkheid om deel uit te maken van de wederopbouw van het Land Israël. U heeft de kans om een impact te hebben op het succes van de families en kleine bedrijven in het Hartland. Wij hebben veel producten uit het Hartland van Israel in ons assortiment waaronder de heerlijke boutique wijnen van Har Bracha (van de berg van de Zegeningen), van Shiloh en Psagot, en de internationale prijswinnende extra virgin Olijfolie van Shiloh. Kijkt u ook gerust bij de prima 100% natuurlijke producten van Kedem, Itamar perfumes en Masik Natural Care products. Bent u op zoek naar bijzondere handgemaakte sieraden: van kunstenares Maayan Ayash hebben we inmiddels een uitgebreid assortiment. (Zij heeft onder andere de gordijnen voor het Tempel instituut ontworpen). Sarah Feld maakt ook sieraden met een diepere betekenis,  ook haar sieraden zijn handgemaakt en 100% zilver. Ook de ceramics van Batya Erbstein verdienen u aandacht.


***Nieuw in ons assortiment*** De heerlijke biologische thee van Sde Bar. Op een bijzondere zorgboerderij wordt deze thee gemaakt en gedroogd. 
En uiteraard de 100% natuurlijke zepen van Saboneta Soaps. Zeep gemaakt met liefde!


Probeer ook onze Argan olie, gemaakt in het Hartland van Israël, puur zonder toevoegingen of verdunningen. 

 

Relatiegeschenken? Kerstpakketten, samengesteld verjaardagspakket? Wilt u dit jaar eens iets bijzonders doen en daarmee ook de pioniers van Israel ondersteunen: Wij stellen in overleg met u een prachtig pakket samen. We hebben diverse thema's. Neem contact met ons op via info@hart4israel.nl

                                


We kunnen u aanbieden:
natuurlijke producten, hand-en voetcremes, heerlijke bodylotions, arganolie, olijfolie, natuurlijke parfums, deodorants, bad- en douchecremes, tandpasta, biologische thee, extra virgin olijfolie, arganolie, wijnen, opvouwbare vazen, zilveren handgemaakte sieraden, ceramische voorwerpen van een kunstenares uit Itamar en van ouderen in Jeruzalem, we hopen weer de prijswinnende honing van Yael mee te kunnen nemen als we er weer naar toe kunnen. We hebben inmiddels koffie van een boutique koffiebranderij uit Einav, probeer het uit. 


Leveranciers: 

Itamar perfumes
Kedem Herbs
Batya Ceramics
Masik Natural Care products
Yad Lakashish
Yael Honing uit Kedumin
Maayan Ayash
Sarah Feld
Lapaz Coffee
Har Bracha Winery
Shiloh Oliv oil
Shiloh Winery
Psagot Winery
Natural Green Seeds
Saboneto Soaps
Sde Bar
Oren Farm
Vazu-design vazen
Zion Winery

Van Kedem hebben we ons assortiment uitgebreid: nu ook verkrijgbaar:  Yablitzalf tegen Psoriasis, producten uit de acnelijn van Kedem: wil je van je puistjes af zonder de chemische toevoegingen: van Kedem is alles op natuurlijke basis. Kijk bij de mountain hyssop, fantastisch om een kuur te doen, om je lichaam te reinigen. Daarnaast nu ook verkrijgbaar: diverse middelen voor de luchtwegen, ook preventief te gebruiken.
Probeert u ook onze natuurlijke tandpasta van Masik eens, vele anderen gingen u daarin voor!
Natuurlijke Babyzeepjes? Kijk bij Masik!

Ook rechtstreeks uit het Hartland: de mooie producten van Batya ceramics.
We kunnen verder inmiddels prima (koshere) wijnen aanbieden,  en dat is nog niet alles.....Ook voor de beste olijfolie kunt u bij ons terecht maar wist u dat er ook Arganolie uit Israel te verkrijgen is?

We houden u op de hoogte, meld u aan voor onze nieuwsbrief: via info@hart4israel.nl


Wij kunnen u de producten van Kedem kruiden van harte aanbevelen! Omdat wij overtuigd zijn van de kwaliteit van Kedem: geldt: niet goed geld terug!.

  

                  

Vragen: mail naar info@hart4israel.nl! Ook als u een artikel wat u zoekt er niet tussen ziet staan. We zullen dan kijken wat we voor u kunnen doen!         
https://israelcnn.com/video/heartland/shira-lavi-of-har-bracha-winery-samaria

Let op
Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief: info@hart4israel.nl