Karmel anti verouderingsnachtcreme - Hart4Israel.nl

Karmel anti verouderingsnachtcreme

Karmel anti verouderingsnachtcreme
Karmel anti verouderingsnachtcreme
€ 59.95 nu € 39.95
Voorraad: 3
Aantal
Bevat alleen kruiden, veganistische oliën en natuurlijke mineralen. Voedt rijkelijk  en beschermt de verouderende huid. Bevat krachtige natuurlijke antioxidanten, vitamines en mineralen. 

Actieve ingrediënten: Dode Zee water, shea boter, olijfolie, salie zaad olie, avocado-olie, appelextract, palmolie, jojobaolie, sesamolie, tarwekiemolie, geranium olie, ylang ylang olie, venkel olie (reiniging en toning, in het bijzonder voor gevoelige huid types), lavendelolie (zuiveren en balanceren), mirte olie (saldi talg afscheidingen), citroengras olie, olijf blad extract, eeuwige extract (bevordert weefselregeneratie), alsem extract, somnifera blad withania extract (anti-inflammatoire).

Aanbevelingen: Bij voorkeur in de avond. Voor de droge tot normale huid, het is aanbevolen om de behandeling met de toepassing van het voltooien Meshi serum (eenmaal per dag) & Tishrei masker (minstens een keer per week). AVIV oplossing kan worden gebruikt voor het reinigen huid vóór het aanbrengen van de crème.

* Dermatologisch getest, niet getest op dieren. ALLEEN voor extern gebruik. 

Puur plantaardige ingrediënten. 
Gebruik voorzorgsmaatregelen: Zoals voor elk product met essentiële oliën: 
- In geval van contact met de ogen, spoel de ogen met water. 
- Om te testen op enige gevoeligheid start met een kleine hoeveelheid van het product. In het geval van abnormale reactie (hoofdpijn, aanhoudende roodheid van de huid, misselijkheid, duizeligheid), stop het gebruik van het product. 

«De werkzaamheid van kruiden
Terug naar overzicht


Schrijf een reactie

 
kim - ingredienten
24-03-2019 11:09:44
heeft u de lijst met ingredienten hiervan?


Let op
Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief: info@hart4israel.nl