De stad Mocha (Muja) in Jemen is een stad die zeer beroemd is geworden. De koffie die in het gebied van de stad werd verbouwd, werd gekenmerkt door natuurlijke chocoladesmaken die een speciale naam gaven aan de koffie uit de regio.
Veel mensen en bedrijven proberen de smaak van mokkakoffie te produceren en na te bootsen, maar de meesten doen dit door smaken of zelfs cacao aan de drank toe te voegen.
We besloten de uitdaging aan te gaan en met behulp van jarenlang onderzoek waren we in staat om de indrukwekkende chocoladesmaak van de stad te simuleren en hier kwam de mokkakoffie - zonder extra ingrediënten behalve koffiebonen in een unieke en zorgvuldige branding...
Coffee-la-Paz mokkakoffie is een reden voor een bijzonder culinair feest - we hebben getest en waren overtuigd.
Geweldige melanges met premium Arabica-variëteiten, acht koffievariëteiten uit Afrika en Zuid-Amerika en een beetje Robusta.
Een speciale melange met fruitsmaken en pure chocolade geschikt voor alle soorten koffiebereiding De koffie is een heerlijke blend van 10% robusta en 90% Arabicabonen.
Heerlijke Koshere Koffie van Boutique branderij LaPaz uit Einav, Samaria, Israël
Lapaz is een 3de generatie koffiebranders, ooit begonnen in Jemen.