Magen natuurlijke zonnebrandcreme - Hart4Israel.nl

Magen natuurlijke zonnebrandcreme

Magen natuurlijke zonnebrandcreme
Magen natuurlijke zonnebrandcreme
Magen natuurlijke zonnebrandcreme
Magen natuurlijke zonnebrandcreme
€ 25.00 nu € 17.50
Voorraad: 10
Aantal
Een balsem met snelle opname, geen conserveringsbehandelingsingrediënten en is zeer geconcentreerd en voordelig omdat het geen water bevat!

Ingredienten:
Shea boter, biologische-virgin geperste kokosolie, extracten van Helichrysum italicum- bekend om haar weefsel helende werking en zink oxide mineralen

100ml

Het is belangrijk om slim te zonnen, wees wijs in het kiezen van een SPF factor! U kent het gevaar van blootstelling aan zonlicht en iedereen moet zich er  bewust van zijn. Het alleen een goede bescherming factor kiezen om de schade te beperken, en hier begint het probleem ... Blijkbaar factoren bescherming / screening van de zon daadwerkelijk helpen filter UVA- en UVB-straling en toch bevatten ze zeer gevaarlijke stoffen, als gevolg van een aantal onderdelen: Bnzofnon talk, asbest, parabenen, en nog veel meer. Deze componenten veroorzaken grote schade aan ons lichaam op de korte termijn en op de langere termijn. Met baanbrekend onderzoek van het Research en Developmentcentrum Judea is ontdekt dat het gebruik van bepaalde planten helpt om de zon te filteren !!!! Naar aanleiding van deze studie, een pre kruiden, bracht het eerste product in zijn soort in het land, dat beschermt tegen de zon en uitsluitend uit natuurlijke materialen bestaat die niet schadelijk zijn voor onze gezondheid. Beschermende crème, volledig natuurlijk, SPF 30.
 
Bevat geen water, dus het is zeer geconcentreerd. Vervang de zonnebrandmiddelen vol chemicaliën, wat vooral belangrijk is voor kinderen De crème is ook goed Lhhtlt babies, zinkoxide crème die nattigheid van urine absorbeert.

 
Terug naar overzicht


Schrijf een reactie

 
JR Noordhuis - Kedem Magen zonnebrandcreme
22-09-2018 8:29:53
Fijn product. Het smeert goed uit. Afgelopen zomer heb ik de zonnebrandcrème dagelijks gebruikt en heb geen last gehad van zonnebrand of zonneallergie. Echt een aanrader!