Morgendauw - Hart4Israel.nl

Morgendauw

Morgendauw
€ 34.00
Voorraad: 65
Naar verwachting 3de week januari weer leverbaar.

Dagcreme voor alle huidtypes.
Bevat geconcentreerde voedingsstoffen voor de huid, zonder water. Stoffen die worden gebruikt door de woestijn van Judea planten, om zich te beschermen tegen uitdroging en harde straling, worden in dit serum gebruikt voor het voeden van een gezonde en verfrist de huid. Een belangrijk ingrediënt is de beroemde kerrieplant (Everlasting) essentiële olie, uit de biologische teelt in de Yattir bergen.

Deze essentiële olie in deze regio geteeld, is bijzonder rijk aan neryl acetaat en gamma curcumene, vergelijkbaar met de essentiële olie verkregen uit de teelt in Corsica, verkocht voor duizenden dollars per pond (Een goedkopere kerrieplant olie wordt verkregen uit Wildcrafted kruiden in Oost-Europa , is rijker aan alfa-pineen, wat een veel voorkomend ingrediënt in vele etherische oliën). Neryl acetaat is gepatenteerd voor het verhogen van de productie van collageen in de huid.
 
De olijfolie waarin kerrieplant en andere kruiden zijn geweekt, wordt verkregen uit de teelt in de Negev heuvels, met irrigatie met brak water, en is daarom rijk aan phytosteroids.

Het serum bevat ook een grote hoeveelheid van jojobaolie, teelt in de westelijke Negev. Jojobaolie is eigenlijk een was, welke ingrediënten vergelijkbaar met het gezicht talg bevat, en is dus zeer huidpenetrerende en hydraterende. Bovendien is rijk aan vitamine E dat is een krachtige antioxidant en anti-aging ingrediënt. (Het is verrijkt met vitamine E uit tarwekiemolie).

 Avocado palmpitolie: zeer indringend, helpt hydrateren gerimpelde huid en flexibeler te maken.B

Dit serum is ook rijk aan tannine-rijke plant, die huidskleur te verbeteren: cipres, alsem, mirte.

Geranium en ylang essentiële oliën: bevatten ingrediënten die helpen de balans talg afscheidingen.

Extracten in olijfolie, van planten gekweekt op de woestijn grens: zeer rijk aan sterolen, die helpen de veroudering van de huid te vertragen.

Rode palmolie van palmpitten: rijk aan vitamine A.

Zeer geschikt voor droge tot normale huid, ten minste eenmaal per dag.

50ml
Terug naar overzicht


Schrijf een reactie

Let op
Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief: info@hart4israel.nl