Mountain Hyssop - Hart4Israel.nl

Mountain Hyssop

Mountain Hyssop
€ 46.00 nu € 29.95
Voorraad: 26
Aantal
Algemene beschrijving:

Een emulsie voor het warme bad of douche, helpt om het immuunsysteem te versterken en het lichaam te reinigen. Bijzonder nuttig in omstandigheden van langdurige of ernstige ontsteking, griep, hepatitis en andere virale ziekten.

Ingredienten:
Bijbelse hysop, bonenkruid, niaouli, eucalyptus en citroenolie

Gebruik:
- De lotion bevat essentiële oliën in een zeer hoge concentratie (25%). Het wordt daarom aanbevolen niet meer dan 3    dopjes per bad te gebruiken.
- Rust in het bad gedurende ten minste 15 minuten.
- Vermijd het gebruik van zeep tijdens de behandeling.
- Het verdient aanbeveling niet naar buiten gaan voor ten minste één uur na de behandeling, omdat de lotion een  langdurige transpiratie veroorzaakt.
- Drink een paar glazen water na de behandeling.

Beperkingen: Voor moeders die borstvoeding geven en kinderen onder de 10 jaar: niet meer dan 2 kurk-fulls gebruiken. Voor zwangere vrouwen (vanaf de vierde maand): gebruik tot 1,5 kurk-fulls.

Reacties: Het is mogelijk om de lotion op de huid te wrijven in een douche, een paar minuten te wachten en dan het lichaam wassen met water zonder zeep. Het is mogelijk om de lotion direct op de huid toepassen. Dit kan op verschillende ontstekingen te behandelen bij kinderen van 5 jaar, als zij andere producten weigeren.

De handen grondig wassen na het aanbrengen, en het contact met de ogen te vermijden. In geval van contact met de ogen, reinig de  ogen het eerst met een watje gedrenkt in een eetbare olie en spoel na met water.

150 ML
Terug naar overzicht


Schrijf een reactie

Let op
Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief: info@hart4israel.nl