Nikuzit Detox thee - Hart4Israel.nl

Nikuzit Detox thee

Nikuzit Detox thee
€ 19.95 nu € 9.95
Voorraad: 4
Aantal
Detox ontgiftigingsthee!

De symptomen van vergiften in het lichaam kunnen zijn: chronische vermoeidheid, candida infecties, nagel- of huidschimmels, huidproblemen zoals acne, psoriasis, eczeem, seborrhea, reuma, haarverlies, aften in de mond, allegieen. Als er 2 of meer van deze symptomen worden waargenomen, zou het ontgiftigen van het lichaam moeten worden overwogen.
De oorzaken voor zulk opeenhopen van vergiften kunnen zijn: stress of trauma, acute hormonale veranderingen, blootstaan aan vergiften of allergische materialen; roken, obesitas, chronische verstopping; medicijnen.
De Detox Infusion is een mix van gedroogde kruiden, ontwikkeld om de lever-en nierfuncties te stimuleren, waardoor de afvoer van vergiften uit het lichaam wordt verbeterd.
Het gebruik van Detox Infusion wordt aanbevolen gedurende het herstel (het helpt om vergiften ontstaan door virussen of bacterieen te elimineren) voor behandeling van chronische problemen zoals ontstekingen of allergieen; als accessoire voor gewichtsverlies diëten (verbetert de stofwisseling, zonder irritatie van de darmen); voor hypothyroid problemen; voor de huid en nagels psoriasis; constipatie (vergroot gal naar de darmen); voor post-menstrueel syndroom problemen; voor een laag ijzergehalte in het bloed; voor zuurbranden; voor prostaathyperplasie.
Eigenschappen: - Dit infuus is ontworpen om lever- en nierfuncties  te verbeteren teneinde om het lichaam te helpen met het reinigen van vergiften.
- Het mengsel verbetert immuunsysteemfuncties.
- Bij het starten van het gebruik ervan, kan de urine donkerder worden dan gebruikelijk, omdat de vergiften worden vrijgelaten door de nieren.
- Aangename smaak (in tegenstelling tot veel detox mengsels die zeer bitter zijn).
Ingrediënten: kruidige specerijen, tarwegras, Etrog peelings, salie, Clary salie, brandnetel, groene thee, paardebloem, maïshaar, kerrieplant, wilde viooltje, pepermunt, stevia.
Gebruik: - Voorbereiding: Voeg 1,5 gr toe aan ca 4 glazen kokend water en laat gedurende 20 minuten trekken zonder verwarming. Bewaar in de koelkast (Kan koud of warm worden geconsumeerd , citroen en zoetstoffen kunnen worden toegevoegd).
Dosering: een half glas per dag, voor de eerste twee dagen; een glas per dag gedurende de volgende twee dagen; vervolgens 2 dagen twee glazen per dag en dan 2 weken 3 glazen per dag. Kan worden herhaald na een tussenpoze van 4 weken.
Vooral aanbevolen tijdens de herfst en de lente
Beperkingen: Mensen die lijden aan hoge bloeddruk, of jonger zijn dan 13, mogen niet meer dan een half glas per dag drinken. Voor de leeftijd jonger dan 6 wordt het niet geadviseerd.
Commentaar: Drink overvloedig tijdens de behandeling. Extra middelen voor het verbeteren van lever en nieren functies (kan worden toegepast tussen de behandelingen): het drinken van tarwe-grass of gerstegras sap; het drinken van het sap van rauwe wortelen, bieten, en stengels bleekselderij; het eten van artisjokken en het drinken van het water waarin ze gekookt zijn; drink peterseliesap

tht datum feb 2021, maar nog lang goed daarna
Terug naar overzicht


Schrijf een reactie

 
Joke - review
22-12-2016 21:46:53
De detox thee werkt uitstekend, stoelgang ging zo goed. Ik had ook geen enkel post menstrueel probleem meer, voelde me uitstekend en erg fit. De thee smaakt ook gewoon neutraal. Alles bij elkaar genomen een prima aanrader die ik zeker ga herhalen in het voorjaar.