Tsukim Anti rimpel creme - Hart4Israel.nl

Tsukim Anti rimpel creme

Tsukim Anti rimpel creme
€ 39.95 nu € 22.50
Voorraad: 8
Aantal

Unieke bereiding met hef-, hydraterende en adertoning eigenschappen. Minimaliseert de vorming van rimpels, alsmede  wallen onder de ogen. Bevat een natuurlijke zonnebrandcrème van 13, die van nature aanwezig is in Shea boter.
Eigenschappen planten:
Cypress is een vasculair toner, dat helpt om zwellingen te  minimaliseren. Gunstig voor de bestrijding van veroudering van de huid, door het balanceren van het verlies van vocht.
Alsem verbetert huidherstel, * tonen en tilt de huid.
St. John'swort is ontstekingsremmend  * en weefsel genezing *.
Geranium regenereert en geneest  weefsel *, balanceert talg creatie, waardoor epidermis flexibiliteit wordt bevorderd. Het verbetert de bloedsomloop en helpt met reinigen van de huid.
Everlasting is een krachtige huidregenererend middel, dat ook de huid herstelt. 
Shea boter is rijk aan anti-oxidanten en vitamines, hydrateert en beschermt de huid. Het bevat een natuurlijke zonnebrandcrème.

50ml

Gebruik suggesties:
Neem altijd een kleine hoeveelheid en smelt tussen de vingers. In de ochtend, een kleine hoeveelheid, op het gezicht en de hals.
In de avond kan worden toegepast na het Meshi serum, in kleine hoeveelheden op de gewenste huiddelen, met inbegrip van gebieden onder de ogen (geen behandeling rond de ogen niet beginnen voor een week van toepassing op andere delen van het gezicht).


 
Terug naar overzicht
Andere klanten kochten ookSchrijf een reactie