biologische zaden
 
Sorteer op:
 
In verband met de exp datum (eind 2018) nu alle zaden voor de helft van de prijs!


Natural Green Seeds is een leider op het gebied van biologisch tuinieren, als ontwikkelaars van superieure kwaliteit zaden waaruit biologische groenten, kruiden, bloemen en spruiten groeien. NGS heeft het biologisch tuinieren tot een geheel nieuw niveau gebracht!
 
Natural Green Seeds bieden u en uw familie  de geneugten van tuinieren, terwijl u tegelijkertijd gestimuleerd wordt tot het gebruiken  van een gezonde voeding van zelfgekweekte groenten, kruiden en spruiten. 

Natural Green Seeds is een winnende combinatie van innovatieve teeltsystemen en superieure kwaliteit biologische zaden, hiermee het thuistuinieren een stap dichter bij de toekomst brengend.

Wij bij Natural Green Seeds doen ons uiterste best om de superieure kwaliteit van de producten die we produceren te garanderen. 

Elk van onze producten ondergaat strenge kwaliteitscontrole, waaronder kiemen testen, wat resulteert in prachtige kiempercentages van meer dan 90%. Natural Green Seeds levert een verbazingwekkende variëteit van biologische zaden voor alle soorten groenten, kruiden en bloemen (inclusief originele en geavanceerde species). Het bedrijf beschikt over alle belangrijke internationale organische certificaten zoals de Amerikaanse USDA en Europese IFOAM. Hier bij Natural Green zaden weten we dat de kwaliteit van het allergrootste belang is en streven ernaar om u te voorzien van de best beschikbare  producten en service. We zijn blij om te helpen en adviseren u op elk gewenst moment.

Let op
Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief: info@hart4israel.nl