Agam Ogen en Lipserum - Hart4Israel.nl

Agam Ogen en Lipserum

Agam Ogen en Lipserum
€ 38.50 nu € 35.95
Voorraad: 9
Aantal
Algemene beschrijving:
Het perfecte serum voor de ogen en lippen. Een bijzonder rijke fluweelachtige textuur. Kan worden gebruikt over de gezichtshuid, het creëren van gloeiende, gladde huid. 
Het AGAM serum hydrateert, verbetert de elasticiteit van de huid en jeugdige uitstraling. Het stimuleert eveneens de huid bloedcirculatie en daardoor worden rimpels, wallen en overmatige pigmentatie geminimaliseerd.
Bevat mineralen en vitaminen A, C & E voor het verstevigen van de  huid; unieke ingrediënten voor de gevoelige gebieden; antioxidanten; elastine en collageen enhancers; onverzadigde vetzuren (omega 3,6,9).
Het AGAM Serum verbetert de werking van de vetbarrière van de huid, waardoor devochtbalans van de oogomtrek verbetert.

Ingrediënten:
rozenbottel, hennepolie, komkommer zaad olie, passievrucht zaad olie, salie zaad olie, rode palmolie, groene thee-extract en essentiële oliën van Rozenhout en Everlasting.

Gebruik instructies:
's morgens en 's avonds , breng een kleine hoeveelheid aan op de schone huid en laat  het serum absorberen met de vingertoppen rond de ogen en lippen.
Het wordt sterk aanbevolen om een dergelijke behandeling te combineren met de toepassing van de KARMEL anti-aging crème.
10ml
Terug naar overzicht
Andere klanten kochten ookSchrijf een reactie

Let op
Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief: info@hart4israel.nl